Jolka odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Też chciałabym sobie z Wami pogadać w piątek wieczorem.Niestety pracuję do 21 i pewnie nie bedzie czasu, żeby zajrzeć na nasze forum.Ale sam pomysł bardzo mi się podoba
tomek odpowiedział w temacie: Spotkanie - konferencja w necie na forum
Rzeczywiście przyznam że nie spojrzałem na to z tej strony .
Masz rację , powiem więcej że to dobry pomysł. Zainteresowani moga bezpośrednio dyskutować a niezdecydowani czytając mogą obserwować , ewentualnie dodac uwagi.
To może zaproponujmy jakies terminy np; kazdy piątek wieczór od 19.
Heniu dzięki za pomysł.
henryk odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Tomku.Ja dążyłem do tego, aby np. mój wpis adresowany do ciebie był natychmiast przez ciebie przeczytany i abyś mogł mi zaraz odpowiedzieć....nie jest to trudne ....wystarczy tylko obecnośc każdego z nas na stronie w tym samym czasie....czy tak trudno umówic się i skrzyknąć przy kompie....chyba jest to łatwiejsze niż fizyczne spotkanie w Warszawie.Prawda?Kilka,kilkanaście ,czy kilkadzisiąt osób może wziąć udział w takim "zebraniu.Powiedzieć co myśli na dany temat itp..Przedstawić swoje argumenty za lub przeciw.Przecież to banalnie proste.Myślę,że jeżeli w takiej formie nie uda się pozyskać ludzi do skonsolidowania to na zebraniu w Warszawie będzie was mniej niż palcy u jednej ręki.Tak uważam i moja sugestia ,aby organizatorzy stowarzyszenia wzięli ją pod uwagę .Niech to będzie mój wkład w tworzone stowarzyszenie.Zrobicie jak uważacie........Pozdrawiam serdecznie.