Forum

Poradniki do pobrania

INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

Więcej
2008/08/19 18:07 #43 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Henryk pewnie masz dużo racji ale powiedz sam , czy mając żale do systemu państwa polskiego , sami swoim zachowaniem nie przyczyniamy sie do tworzenia prawa nieprzyjazdnego dla nas. Przecież często my sami odpychamy innych gdyż uwazamy nawet zakładamy jako pewnik że oni ( zdrowi) są do nas nastawieni wrogo , ci co chcą nam pomóc to robią to z litości. Takie nastawienie jest dla nas szkodliwe bo jak wiadomo jak cie ktoś obrazi to juz mu nie pomożesz taki jest człowiek. Dlaczego tu na portalu jest tak mało aktywnych uczestników , niewiem może dlatego że oprucz informacji nie ma komunikatora , w rodzaju gg Moja Generacja gdzie oprócz rozmowy można pokazać zdjęcia , galerie itp. A może co innego. Niemniej jednak mam nadzieje że po wakacjach czy urlopach będzie więcej piszących. Jeszcze jedno ja też zapytałem o cennik ;-) Pozdrawiam

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2008/08/19 07:25 #44 przez henryk
henryk odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Choć też zaliczam się do tych ....chcących od razu cennik....hahah,to,nie uważam,aby takie apele kogokolwiek skłoniły do aktywności (oby efekt nie był odwrotny ). Sami widzicie jak z tm jest.I mimo ,że jestem tu bardzo krótko,to juz po kilku dniach zwróciłem uwagę na brak aktywności.No coż.....należy miec tylko cierpliwość i wierzyć,że to się zmieni.....Uważam ,ze należy wyciagnąc wnioski i zastanowić się dlaczego ludzie są tu mało aktywni..........pewnie są tego powody.Pozdrawiam.

Więcej
2008/08/18 13:48 #45 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Masz racje Janusz .Jak napisałeś o niskich cenach to znalazło sie paru odrazu chetnych na cennik. Natomiast aby sie spotkac by poznać siebie nawzajem to niespecjalnie jak widać. Mam jednak nadzieję że się przełamią

Więcej
2008/08/18 13:27 #46 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
nie tyklko ty tomku masz takie odczucia ja tez mam takie same .wszyscy przeglądający to forum w zasadzie tylko przeglądają ,chyba nie mają nic do zaoferowania.mają nadzieję,że przypadkiem przeglądając forum trafią na mannę z nieba.pozdrawiam wszystkich a szczególnie ciebie ,jutro wychodzę z centrum.może kilka dni mnie nie będzie na forum mam sporo spraw do załatwienia jan

Więcej
2008/08/18 13:05 #47 przez tomek
tomek stworzył temat: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
My ON często uzywamy tego skrutu niewiem czy dlatego ze to jest skrót czy ze ładniej wygląda. Ale nie o tym miałem pisac. Będąc w ośrodku rechabilitacyjnym wydawało mi sie że my ON tworzymy jakąś grupe ludzi których dotkneło cierpienie i właśnie to przełamywanie cierpienia i dążenie do usamodzielnienia sie łączy nas i stajemy sie dla siebie wyrozumiali co powoduje naszą inntegracje. Lecz tu w realnym świecie poza granicami murów szpitala coś się rozlatuje. Odosobnienie, kłutnie na forach lub ukrywanie się , cierpienie które przedtem nas łączyło teraz dzieli.
Czy to ja mam takie odczucia czy jest to rzeczywistość powiedzcie mi .

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.539 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art