Forum

Poradniki do pobrania

INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

Więcej
2008/08/21 07:48 #37 przez henryk
henryk odpowiedział w temacie: Propozycja
Do wszystkich (narazie nielicznych) obecnie aktywnych i przyszłych (mam nadzieje)aktywnych..Proponuję aby stworzyc miejsce na tej stronie np. nowy post pt"rozmowy na żywo(w tym samym czasie)-czwartek godz.17-18".I wtedy wszyscy zainteresowani w umówiony dzień i o umówionej godzinie zasiadaja przy kompie i na bieżąco prowadza w tym miejscu dyskusję.Pozwoliłoby to na bieżącą wymianę zdań i sadzę uatrakcyjniło nasze znajomości,można napewno wtedy pobić dotychczasowy rekord 15 osób jednoczesnie przebywajacych na stronie.Co wy na to?Prosze o zajęcie stanowiska -poprzez wpisanie swojego zdania .Pozdrawiam.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2008/08/20 15:47 #38 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Jolu miłego wylegiwania sie w piasku i dużo dużo słońca ;-)
Widzę że włączył się smakosz ( fajny NIK) a właściwie można powiedzieć powrócił. Dzięki ze popierasz stowarzyszenie i oczywiście jak znajdziesz czas 3 września o 17 to zapraszamy. Zapraszamy wszystkich wypowiadających się na forum i czytających również. Tu na forum mozna porozmawiać , zapytać sie i otrzymać odpowiedz jest to potrzebne i miłe , może pomóc. ale powiedzcie sami czy raz na jakiś czas nie przydało by sie spotkanie integracyjne np: przy piwku , czy nie fajnie spotkac sie i oderwać od dnia codziennego , pogadać o niczym lub o naszych sprawach ? :-)

Więcej
2008/08/20 12:24 #39 przez Jolka
Jolka odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Przyznam, że ja też się trochę opuściłam.Obecnie wiekszość czasu spędzam na plaży w Kołobrzegu i dlatego tak rzadko coś piszę.Obiecuję, że po powrocie do Warszawy poprawię się.

Więcej
2008/08/20 08:26 #40 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
smakosz ! cieszy mnie fakt że jestes za tym aby zorganizować stowarzyszenie .jest to o tyle ważne że jesteś jednym z najdlużej dzialających "forowiczów" mam nadzieję że uda nam się coś zrobić bobrego do zobaczenia jan :lol:

Więcej
2008/08/20 08:11 #41 przez smakosz
smakosz odpowiedział w temacie: Takie tam moje spostrzeżenia
Witam wszystkich
Od bardzo dawna zaglądam na forum i z uwagą wczytuję się w to co nasi internauci wypisują. Sam niewiele piszę z braku czasu i lenistwa bo nie mogę się zmobilizować. Dzisiaj w końcu się udało :mrgreen:
Niestety jeśli chodzi o zalogowanych na forum jest ich naprawdę kilkaset ale niestety tylko kilku z nich udziela się wpisami. Większość z nich tylko czyta nie chce się udzielać w dyskusji lub sie przykładowo za długo zastanania i nie wie w końcu jak wszystkie myśli zebrać w całość. Ja osobiście apeluję do czynnych uczestników forum aby się trzymali i nie rezygnowali, uwierzcie wiele osób nawet moich znajomych zaglada na forum codziennie i to co tam wyczytali pomogło im w zyciu codziennym i na pewno jeszcze ogromnej rzeszy ludzi pomoże. Po prostu fora mają to do siebie że większość czyta a niewielka ilość osób wypisuje swoje myśli. Cieszy mnie niezmiernie że jest grupa ludzi, która pisze na forum i czynnie angażuje się w stowarzyszenie. Zobaczycie że jeśli uda się coś w kierunku stowarzyszenia wiele osób wyjdzie z cienia i będzie oczekiwało, spodziewało się pomocy oraz wsparcia i na pewno będzie wam wdzięczna za wywalczone przywileje i korzyści. Jestem z wami napewno spotkamy się w najbliższym czasie.
p.s. zachęcam wszystkich to kliknięcia kilka razy w klawiaturę i napisania swoich myśli, zawsze to jakaś aktywność ruchowa :lol:

technik ortopeda
www.ortocentrum.com.pl

Więcej
2008/08/20 07:45 #42 przez henryk
henryk odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Witaj Tomku.Miło ,ze odpowiedziałeś i ustosunkowałes sie do mojej wypowiedzi.Z obserwowanych wpisow na stronie 'amputowani'odniosłem-wybacz- wrazenie,ze aktywny jest tu tylko przyszły zarzad formowanego stowarzyszenia......Nie jestem przeciwnikiem,a wręcz odwrotnie,życzę powstającemu stowarzyszeniu jak najlepiej,ale trudna droga przed taka inicjatywą....Myślę ,że zorganizowanie się jest bardzo wazne,ale wazniejsze jest stworzenie odpowiedniej bazy ludzi chcacych aktywnie działac .Ludzi ,którzy mieliby wsparcie od dużej liczby zaangażowanych członków.Zresztą....duzo by mozna na ten temat mówic.To tyle.Pozdrawiam.

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.155 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art