Forum

Poradniki do pobrania

INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

Więcej
2008/08/22 10:43 #31 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Heniu cenie twoje zdanie i uwazam że masz w tym względzie racje . Komunikacja narazie miedzy nami polega na tym i szybkość odpowiedzi czy wypowiedzi ogólnie że kazdy z nas odpowiada wtedy kiedy zagląda na forum. Jeżeli zaglądam codziennie to kazdego dnia jestem w stanie przeczytać i odpowiedziec.
Co do stowarzyszenia to juz inna kwestia, Komunikacja musi byc bezpośrednia i sam internet czy forum nie wystarcza. Mając nadzieje że powstanie i rozwinie sie nasze stowarzyszenie , co za tym idzie bedą środki bedzie np osoba która bedąc w siedzibie naszej, mojąc przed sobą telefon, fax i komputer mogła reagowac na wszystkie sprawy związane z działaniem stowarzyszenia. Tak to sobie wyobrażam.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2008/08/22 08:49 #32 przez henryk
henryk odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Witajcie....przede wszystkim panowie leaderzy..Tomek i Jan.Zauważyłem,że macie zupełnie rózne zdanie na temat utworzenia bezpośredniego komunikatora między zarejestrowanymi ludzmi w "amputowanych".O ile Jan widzi w tym jakąś szanse,to nastawienie Tomka jest zgoła odmienne....bo juz gdzies jest,bo poruszaja tam takie luzne tematy,bo....i jeszcze raz bo....Zgoda,szanuję zdanie Tomka,ma do tego prawo,ale niech mi odpowie........no własnie.Nim dostanę odpowiedz od niego to minie....własnie,ile?Parę godzin,dni,albo wcale nie doczekam sie odpowiedzi,albo po takim czasie już mnie może ona nie interesowac......Nie tak,panie Tomku wyobrażam sobie komunikowanie w powstającym stowarzyszeniu.Uważam,ze należy miec kontakt szybki i bezpośreni z ludzmi,a nie w tempie gołebia pocztowego.Wybaczcie jesli byłem zbyt bezpośredni,ale taki jestem.Pozdrawiam.

Więcej
2008/08/21 16:37 #33 przez tomek
tomek odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Akurat taka kawiarenka na forum to nic specjalnego poprostu rozmawiaja o wszystkim i niczym i tak naprawde to tez tu wypowiadając sie na luzne tematy oprócz tych na których informujemy sie nawzajem rozmawiac można o wszystkim, Tylko żadna nazwa postu nie zmieni tego ze mało nas pisze .

Więcej
2008/08/21 16:11 #34 przez jmwojt
jmwojt odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
henryk!może i masz rację taka możliwośc "forowania" byłaby atrakcyjna i przyciągnęla by sporą grupę osób,ale zawsze jest jakieś ale,otóż, na stronie niepełnosprawnych jest taka możliwośc-pod haslem kawiarenki przeglądałem ,wydaje mi sie że tam pisza wszystko co im na myśl przychodzi.może i to dobry pomysl zastapi gg.ale czy o to tylko nam chodzi? pozdrawiam jan

Więcej
2008/08/21 08:56 #35 przez henryk
henryk odpowiedział w temacie: Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH
To co napisał przed chwila smakosz utwierdza mnie tylko w przekonaniu,ze w ilości siła.Tak.Modyfikujcie,usprawniajcie mój pomysł,a może cos z tego wyjdzie fajnego,co chwyci.Cieszę się i dziękuje za udoskonalenia i poprawę pomysłu.Tylko taka uwaga....nie jestem "oblatany we wszystkich funkcjach tej strony.....myślę,ze nie tylko ja....dlatego ,jesli pomysł przyjąłby się to należałoby objasnić i rozpowszechnic to wśród wszystkich odwiedzajacych stronę .

Więcej
2008/08/21 08:24 #36 przez smakosz
smakosz odpowiedział w temacie: Mała wskazówka - podpowiedź
Witaj Henryku jest fajne miejsce na forum na pierwszej stronie na samym dole - "ShoutBox" czyli taki komunikator na żywo, który jest super dla wdrożenia twojego pomysłu. Mogą z tego korzystać wszyscy bez limitu tylko muszą być zarejstrowani. Sam tam napisałem informację dla ciebie. zerknij sprawdź i oceń. może i ja będę ale nic nie obiecuję bo cierpię na brak czasu.
:-D pozdrowienia :-D

technik ortopeda
www.ortocentrum.com.pl

• Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Czas generowania strony: 0.196 s.

Co nowego na stronie?

Ortocentrum

Wszystkie wizyty odbywają się po wcześniejszym umówieniu terminu.

ul. Hubala Dobrzańskiego 155

05-082 Babice Nowe

tel. +48 22 637 86 11

e-mail: info@ortocentrum.com.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
© 2015 Amputowani.pl. All Rights Reserved.
Designed By Fer Art