banita odpowiedział w temacie: Re: amputacja palców
Iwcia nie mam drugiego i czwartek palca pozbylem sie ich na pile prz obcinaniu desek . Jakos juz na drugi dzien mi to juz nie przeszkadzalo ze ich nie ma poprostu szybko sobie to wytlumaczylem nie mam problemu z tym tylko ze mi zimno w dlon i tyle moich problemow nawet czasmi to jest plus ze ich nie ma nie przeszkadzaja . Nie przejmuj sie tak bedzie dobrze
jak bys chciala o tym wiecej pogadac to pisz na gg
Mariusz_7a odpowiedział w temacie: Re: amputacja palców
Bardzo dobrze Cię rozumiem iwcia bo mam podobny problem i zacytuję słowa pewnej osoby które uważam, że będą tutaj pasować " Myślę, że każda sprawa związana z dłońmi, stanem dłoni po wypadku, jest głęboko związana z naszą psychiką. Każdy ma w umyśle zakorzeniony obraz siebie, schemat swojego ciała i w momencie, kiedy ten schemat zostaje naruszony - nasz umysł zaczyna bronić się lub poszukiwać rozwiązania" jak pisałam są to nie moje słowa ale się w 100% z nimi zgadzam. Każdy inaczej przeżywa stratę, jedni mniej inni więcej. Mam nadzieję że i Ty jak i ja i wiele innych osób po amputacji znajdzie rozwiązanie do swojej sytuacji.
banita odpowiedział w temacie: Re: amputacja palców
wtrace swoje dwa grosze tez nie mam dwoch palcy tak jak ty iwcia i wiekszosci osob jak nie powiem albo nie pokaze to nawet nie widza tego ze ich nie ma wiec nie ma sie co zamartwiac